Bemutatkozás

Örökség Alkotóműhely- Embroidered embrace azt jelenti: hímzett ölelés. 

Az ÖRÖKsÉG Alkotóműhely azt tűzte ki céljául 2008-ban, hogy olyan ruhákat tervez és készít amelyek naprakész szabásúak, kiváló minőségű természetes eredetű alapanyagokból készülnek, és a hihetetlen szépségét az ősi magyar díszítőművészetből vett, azokra kézzel hímzett motívumok adják. Ott él minden blúzban, minden mellényben és kabátban a kézi munka ereje, a hímző hölgyek hosszú munkaórái, a minden egyes tűszúrással és hímző szállal megteremtett rend. 

Hitet adnak annak, aki viseli és hitet közvetítenek annak, aki megnézi a viseletet máson. Méltóságot és kiegyenesedett tartást ad és követel. Napjaink elvárásához igazodva, professzionális gépi hímzéssel is dolgozik a műhely. A mintákat digitalizáljuk, így kötve össze a múltat a jövő technológiájával.

Az egri alkotóműhely vezetője Katrics Krisztina aki megválasztott tisztségénél fogva jelenleg a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari alelnöke is egyben. Célja, hogy a kézművesség minél nagyobb levegőhöz jutva alkothasson és és piacképesen jelen legyen.

 Fogadják szeretettel a bemutatkozót és közben érezzék annak a varázsát, hogy az egyedi kézműves tárgyakkal körülvett élet mennyivel színesebbé, különlegesebbé teszi a hétköznapi és ünnepi pillanatainkat.

Várjuk Önt  szeretettel!